VENNY-JÄLLEENMYYJÄT:

VENNY 1 -visuaalisten hahmotusvaikeuksien kartoitusosio

VENNY 1 on ilmaiseksi ladattava kartoitusmenetelmä koulutulokasikäisille, jonka opettaja/ ohjaaja tai vanhempi voi ohjeiden mukaan tehdä lapselle.

VENNY 1 :n lopussa on myös kyselylomake, jonka avulla voidaan tunnistaa mahdollinen visuaalinen hahmotusvaikeus isommilla koululaisilla ja nuorilla.

HUOM! Lataa tästä VENNY1 kartoitusmenetelmä.


VENNY 2-kuntoutuskirja sekä opettaja-/ohjaaja- tai vanhempikohtainen käsikirja

VENNY 2   on visuaalisten hahmotusvaikeuksien kuntoutukseen tarkoitettu laaja, harjoituskirja (304 s.) sekä samalla myös ohjaajan käsikirja. Sen alkusivuilla opastetaan, miten visuaalisia hahmotusvaikeuksia voidaan kuntouttaa.

VENNY 2 -kirja on ostettavissa jälleenmyyjiltä. Voit tilata kuntoutuskirjan ylläolevien linkkien kautta. Napsauta jotakin ylläolevaa linkkiä, niin pääset jälleenmyyjien sivuille.


Huom!    VENNY 1 & 3 -  UUSI KUNTOUTUSMATERIAALI   TULOSSA! 

VENNY1 & 3 -visuaalisten hahmotusvaikeuksien kartoitus ja syvyystason kuntoutuspakkauksen  materiaalien "pohjat" lähteneetVENNY-VISIOsta kuutioiden tekijälle (Johan Oy)  sekä painotuotteiden tekijälle (Bookwell Oy)  syyskuun lopussa!  

HUOM!   UUSIMMAN  VALMISTAJILTA  SAAMAMME  TIEDON   (marraskuussa)  mukaan ensimmäinen erä  VENNY  1  &  3 -kartoitus- ja kuntoutusmateriaalipakkauksia valmistunee  ja tulee myyntiin joulukuun puolenvälin vaiheilla. 

Pahoittelemme  VENNY-VISIO Oy:stä  rippumattomista syistä materiaalien valmistumisen viivästymistä!  

Ilmoitamme asiasta heti tarkan tiedon saatuamme kotisivuillamme...

VENNY 1 & 3 -kartoitus- ja syvyystason kuntoutuskuutiomateriaali täydentää erinomaisesti VENNY 2 -kirjan syvyystason konkretia- ja teoriaharjoituksia, kunhan ensin viiva- ja pintatason visuaalinen hahmotus on saatu harjoitettua kirjan tehtävien avulla kuntoon. 

VENNY 1 & 3 toimii myös itsenäisenä syvyystason visuaalista hahmotusta ja kokonaisvaltaista suoritustasoa vahvistavana kuntoutusmateriaalina ...  

Takaisin ylös